Windows Server 2025 Eğitimi!

SimpliX Teknoloji olarak  uzun yıllardır kurumlara sağlamış olduğumuz hizmetlerin başında gelen eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. 4. yılımıza girerken 4. farklı teknolojiye ait eğitimi ücretsiz olarak siz değerli takipçilerimize vermek için hazırlıklarımızı tamamladık. İlk eğitimimiz çok ama çok güncel sunucu teknolojilerinden birisi olan hatta preview aşamasındaki Windows Server 2025 üzerine olacak.

12-13-14 Kasım 2024 günlerinde SimpliX Teknoloji olarak gerçekleştireceğimiz ve 3 gün boyunca sürecek ücretsiz Windows Server 2025 eğitimimizin eğitim kartına, lab kurulumuna ve sizlere vereceğimiz katılım sertifikasına kadar tüm bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Windows Server 2025 eğitimimize katılabilmeniz için öncelikle SimpliX Teknoloji Linkedin sayfamızı takip edip, ön kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

Kontenjanla sınırlı bu eğitime kesin kayıt hakkı kazananlara katılım linki ve tüm detaylar e-posta üzerinden iletilecektir.

ÖN KAYIT FORMU

Eğitim Kartı

Windows Server 2025 ürünü şu an için Preview (önizleme) aşamında olduğu için eğitimi 3 gün şeklinde planladık. Eğitim online olarak Teams üzerinden gerçekleştirilecektir. Eğitime ait tüm detaylara Eğitim kartından ulaşabilirsiniz. Eğitim kartını indirmek için tıklayınız.

Lab Kurulumu

Vermiş olduğumuz eğitimleri her zaman uygulamalı olarak anlatmaktayız. Bu eğitim içinde bir lab ortamına ihtiyaç duyulmaktadır. Eğitime katılacakların özellikle bu lab ortamını kurması gerekmektedir. Lab ortamına ait tüm detaylara Lab kurulum kartından ulaşabilirsiniz. Lab kurulum kartını indirmek için tıklayınız.

Katılım Sertifikası

Eğitimin en az 2 gününe katılanlara kurumumuz tarafından katılım sertifikası verilecektir. Katılım sertifikamızın örneğini görmek için tıklayınız.

İçinde bulunduğumuz hayat şartlarında birlikte bir şeyler öğrenmenin, yeni teknolojiler hakkında bilgiler edinmenin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Bu sebepten ücretsiz olarak yapacağımız bu eğitime gerçekten zaman ayıracak, kariyerinde fayda göreceğini düşünenlerin katılması gerektiğini önemle belirtmek istiyoruz. Kontenjanla sınırlı bu eğitime kesin kayıt hakkı kazanmak için yukarıda belirttiğimiz adımları tamamlamanız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Sağlıklı, başarılı günler dileriz.

SimpliX Teknoloji olarak siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmetlerimizin arasında yer alan Windows Server yönetimi, hibrit yapı entegrasyonu ve diğer çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve teknik danışmanımızla ortak bir toplantı gerçekleştirmek için info@simplix.com.tr adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.